Cistella de la compra - 0,00 €

No teniu articles a la cistella de la compra.

Torna a la pàgina anterior

Qui som


" Som referents en el territori per la qualitat de les nostres finestres o portes de PVC i alumni , per l'excel·lència en el servei d'assessorament, instal·lació i manteniment. Un equip de professionals que treballa per oferir el millor producte al millor preu. "


Història

t-quattre és una empresa de portes i finestres de PVC i Alumini , fundada l'any 2003 a la Fuliola (Lleida). Des de l'any 2004 també ens podeu trobar a les oficines de Lleida (c/ Humbert Torres, 6 Lleida) . Amb dedicació al subministrament i muntatge de finestres i portes de PVC i Alumini i també de parquet. Instal·lació en obres i reformes personalitzades. Pressupostos adequats a les necessitats i interessos dels nostres clients.

Volem aconseguir una operativitat eficient en la instal·lació de portes i finestres de PVC i Alumini. Disposem d'una àmplia gamma de productes de portes i finestres de PVC en blanc i marró, de tot tipus de parquets, portes interiors, estors,mampares, persianes , falsos sostres, i altres complements per a la seva llar.

Un dels elements importants de t-quattre és l'actualització i la millora contínua dels nostres productes de finestres i portes de PVC i alumini, de parquet i estors i dels serveis (pressupost, muntatge i instal·lació). Disposem d'un equip humà competent i especialitzat en finestres i portes de PVC i alumini, que sempre t'acompanya, el qual aporta un valor afegit a la nostra empresa t-quattre (Lleida).

Filosofia

A t-quattre, empresa de finestres i portes de PVC i alumini i parquet, l'eix bàsic són les PERSONES. Som un equip que es comunica formant una xarxa relacional caracteritzada per una actitud positiva, alegre i atenta aportant un ambient de treball responsable i innovador on l'entusiasme, la productivitat i la creativitat constitueixen les claus del nostre bon fer amb humilitat, harmonia i afecte, valors que impregnen t-quattre, la teva finestra

RESPECTE
Oposat a la desconfiança i desinterès
HARMONIA
Oposat al conflicte, a la descoordinació i a la inestabilitat
ESFORÇ
Oposat a la confusió, deixadesa i inatenció
HUMILITAT
Oposat a l'orgull i la prepotència